Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa92
mod_vvisit_counterTegnap757
mod_vvisit_counterA héten2814
mod_vvisit_counterMúlt héten4005
mod_vvisit_counterA hónapban16458
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20043
mod_vvisit_counterÖsszesen1729615

Jelenlegi olvasónk: 6
Mai nap: 2023. jan. 28.

postheadericon Makhult Mihály (1952 - 2022)

Ez egy nagyon szubjektív nekrológ! De akár lehetne még szubjektívabb is!

 

Szívemre tett kézzel állíthatom, hogy Misi - akit jobbára csak így (kivéve Haáz Sanyit, aki Michelként) szólítottunk - e világról történt, engedélyünk nélküli, váratlan távozásával emberileg és az általam nagyra becsült műveltségét és építészi tudását tekintve is nagy veszteség ért bennünket!

 

Természetesen, most elsősorban a szentegyházi érdemeit, például a Múzeum Szálló (és a népi hagyományokat, relikviákat bemutató "padlásmúzeum") kialakítását hozom szóba, de Misi egy igazodási pont volt! Bár egyre ritkábban hallatta a hangját az alapítványi gyűléseken, de minden megszólalásának magva volt, azokon el kellett gondolkodni, azokat meg kellett szívlelni, érvényesíteni.

Az Alapítvány kuratóriuma 2016-ban, felül jobbról negyedik Makhult Mihály

 

Jobbára a Filin kívüli tevékenységét is ismerjük. Építészi munkája során Kós Károly volt a mintaképe. Ez vissza is köszön megvalósult alkotásaiban. Fáradhatatlanul szervezte az építész-szakmai, ugyanakkor hazafias, ismeretbővítő csoportos és szűkebb körű, baráti utazásokat, túrákat Erdélybe.

 

Számtalan ilyen, személyes élményről tudnék beszámolni, de ez most nem az élménybeszámolók helye, ideje. Most csak némán, összeszorult szívvel állunk és gondolunk Rá szeretettel! Emlékét szívünkben őrizzük!

 

Kállay Zsolt kuratóriumi elnök és az Alapítvány teljes vezetősége

 

 
pornhub desi sexy ass javteg.net