Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa92
mod_vvisit_counterTegnap524
mod_vvisit_counterA héten2305
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban11536
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2012939

Jelenlegi olvasónk: 18
Mai nap: 2024. ápr. 19.

postheadericon Fődíjat nyert a szentegyházi karnagyról szóló miniportré a Kulturális Filmek Fesztiválján

A Magyar Művészeti Akadémia támogatásával megvalósuló közönségdíjat a Tudósítók.hu oldalon legnépszerűbbnek bizonyuló versenyfilm érdemelte ki: a csíkszeredai Csúcs Mária és Csúcs Péter Csíksomlyó kincse című kisfilmje. A fesztivál egyik különdíját a székelyudvarhelyi Szabó Attila és Bálint Károly Likaskő című alkotásának ítélték. A szemle versenyére maximum 5 és fél perces kisfilmekkel pályázhattak a Kárpát-medencei filmesek. A fődíjas film egyik alkotója, Magyari Tekla a Krónikának elmondta, nagy öröm és megtiszteltetés számukra az elismerés.

A fődíjas film itt tekinthető meg.

 

"A díj megerősítést jelent számunkra, hiszen úgy látszik, amit itt mi értéknek tartunk, az a zsűri számára is az. Az az erkölcsi normarendszer és értékrend, amit a miniportréban bemutatott Haáz Sándor karnagy úr képvisel, a zsűri szerint is példaértékű és ezt nagy örömmel nyugtázzuk. A film a télen készült a közmédia Petőfi TV csatornája számára, azóta a tanár úr és a gyermekfilharmónia csapata bejárta Kanadát is. Az is örömmel tölt el, hogy családias hangulatú fesztiválról van szó, ahol a kárpátaljai, vajdasági, erdélyi és magyarországi tudósítók találkoznak" - fejtette ki Magyari Tekla. Hozzátette, a Haáz Sándorról szóló miniportré a karnagy pedagógiai elveit is bemutatja, valamint azt, hogy miként vélekednek tanítványai, a gyermekfilharmónia tagjai tanárukról.

 

Forrás: Krónika.ro

 
pornhub desi sexy ass javteg.net