Főoldal

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa197
mod_vvisit_counterTegnap83
mod_vvisit_counterA héten392
mod_vvisit_counterMúlt héten2240
mod_vvisit_counterA hónapban8575
mod_vvisit_counterMúlt hónapban15358
mod_vvisit_counterÖsszesen1012012

Jelenlegi olvasónk: 5
Mai nap: 2019. ápr. 24.

postheadericon Passau

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia az elmúlt 10 évben már negyedszer érkezett Passauba, dr. Gotthárd Csilla meghívására. 2011-ben ott találkoztunk először a csodás várossal, majd a következő években még kétszer látogattunk oda és koncerteztünk. Idén harmadszor szólalt meg együttesünk Passauban.

Adventi műsorunkkal még soha nem hagytuk el a Kárpát-medencét. A karácsonyi dalokkal első ízben szólalt meg az együttes idegen nyelvű közönség előtt. Német bemondóink, Papp Eszter és Berlinger Dorottya felváltva konferáltak. A jellegzetes passau-scherdenbergi szövegezést Csizmadia Bence fordította. A hangversenyt megtisztelte dr. Németh Krisztina vezető konzul asszony is Münchenből.

Noha a kórus előadása a Niederburger Kloster melletti Gisela Realschule aulájában kicsi, de nagyon lelkes közönség előtt egy rövid műsor volt, a templom oldalkápolnájában, Gizella királynő sírhelyénél történt tisztelgésünk a nap fénypontjának érzetük: Méltóságosabban a Fili még nem énekelte el a himnuszt. Tankó Ákos és négy lány koszorúzott.

FOTÓK (Berlinger Gábor felvételei)