Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa347
mod_vvisit_counterTegnap732
mod_vvisit_counterA héten4572
mod_vvisit_counterMúlt héten4084
mod_vvisit_counterA hónapban6639
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1919790

Jelenlegi olvasónk: 12
Mai nap: 2023. dec. 08.

postheadericon Száznegyven fős székely gyermekkórus adott felejthetetlen koncertet Geresdlakon

Örömkönnyekkel búcsúztak a geresdlakiak a székelyföldi Szentegyházi Filharmónia gyerekkórusától, akik nagysikerű koncertet adtak a püspöklaki templomban december 18-án, vasárnap. A gyerekkórus adventi koncertkörútja során egy napra érkezett Geresdlakra, ahol a helyi családok fogadták be a csapatot.

A koncertre nemcsak a helyiek és a környékbeliek érkeztek, hanem az ország távolabbi zugából is jöttek érdeklődők. Egy debreceni család több száz kilométert utazott, hogy a székely gyerekek koncertjét meghallgassa. A több mint egy órás előadáson nemcsak magyar népdalok, karácsonyi dalok hangzottak el, hanem lengyel, német, és mivel tudták Geresdlakon finn családok is élnek, így finn karácsonyi zenemű is felcsendült finnül.

A koncerten jelen volt Hoppál Péter kulturális államtitkár, Őri László a megyei önkormányzat elnöke és Andrásfalvy Bertalan Széchenyi-díjas magyar néprajzkutató, egyetemi tanár, az Antall-kormány művelődési és közoktatási minisztere.

Forrás: BAMA Baranya Megyei Hírportál, fotók: Dr. Hoppál Péter FB oldala

 

 
pornhub desi sexy ass javteg.net