Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa329
mod_vvisit_counterTegnap732
mod_vvisit_counterA héten4554
mod_vvisit_counterMúlt héten4084
mod_vvisit_counterA hónapban6621
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1919772

Jelenlegi olvasónk: 14
Mai nap: 2023. dec. 08.

postheadericon Ádvent a Hargitáról Csornán

A csornai önkormányzat meghívására az erdélyi Szentegyházi Gyermekfilharmónia adott koncertet december 20-án a csornai Jézus Szíve templomban. A világhírű kórust a helyi önkormányzat látta vendégül, ádventi, anyaországi körútja során, amikor is a mintegy 150 fős együttes karácsonyi koncertkörútjába illesztette bele a csornai vendégszereplést.

A délután öt órakor kezdődő koncertre zsúfolásig megtelt a rábaközi kisváros temploma, a vendégsereget dr Bónáné dr. Németh Katalin polgármester köszöntötte. A nézők között számos városi elöljáró mellett ott láthattuk dr. Horváth József tatai jegyzőt és többek közt Borsodi Tamás címzetes kapuvári főjegyzőt is. A rábaközi "szomszédvár", Kapuvár népes küldöttséggel képviseltette magát, Pintér Gábor pedig a gartaiak képviseletében egy meghívást tolmácsolt a kórusnak egy jövő évi, kapuvári koncertre.

A csornai koncertre egy busznyi, felvidéki látogató érkezett, a Fili mellett így képviselve a határon túli magyarságot is.

A koncerten az ismert karácsonyi, adventi dalok mellett a Klapka -indulóval kedveskedtek a komáromi vendégeknek, de elhangzottak erdélyi szerzemények is. A csornai polgármester kérésére a magyar és a székely himnusszal zárult a szentegyházi gyermekfilharmónia rábaközi vendégszereplése.

Csorna Város FB üzenete:

"Nincs annyi kép, ami visszaadja a tegnapi Szentegyházi Gyermekfilharmónia karácsonyi koncertjének hangulatát!

Szívbemarkolóan gyönyörű volt! Köszönjük Haáz Sándor tanár úrnak, hogy elfogadták meghívásunkat, és igazi karácsonyi hangulatot varázsoltak kisvárosunkba!

Köszönjük mindazoknak, akik teltházasra megtöltötték a Jézus Szíve templomot, reméljük, aki velünk tartott, egy felejthetetlen élménnyel gazdagodott!"

Források:

Kisalföld - Győr-Sopron megyei hírportál

Csorna Város FB oldala

Fotók: Szabados Tibi Photography

 
pornhub desi sexy ass javteg.net