Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa311
mod_vvisit_counterTegnap732
mod_vvisit_counterA héten4536
mod_vvisit_counterMúlt héten4084
mod_vvisit_counterA hónapban6603
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1919754

Jelenlegi olvasónk: 16
Mai nap: 2023. dec. 08.

postheadericon Barock fesztivál Sümegen a Filivel

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 6 napos anyaországi turnéja Óteleken indul július 5-én, szerda este 8 órától a Katolikus templomban lépnek fel, onnan másnap utaznak egy kiadós mórahalmi strandos megállóval Sümegre.

Sümegen 3 koncertet tartanak: július 7-én péntek délután 4 órakor a Fesztivál megnyitójának díszvendégei lesznek, július 8-án szombaton 4 órakor laza, változatos, filipólós fellépés, mindkettő a Palotakertben, fedett színpadon. Vasárnap, 9-én a nagymise után 11 órától a Nagytemplomban záróhangverseny. A sümegi fellépések után hétfőn este 7 órától koncerteznek a karcagi Katolikus Nagytemplomban.

Sümegi beharangozó:

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB 2023 EKF) támogatásával egy nagy, első alkalommal megrendezendő programsorozat várja az érdeklődőket a következő hétvégén. Az ezzel kapcsolatos pénteki sajtótájékoztatón Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy a Barock Fesztivál Sümegnek azon rendezvénye, amellyel a nyári évadban markánsan hozzájárul a EKF kínálatához. - Ráadásul a fesztivál nemcsak a hazai, hanem a határainkon túl élő magyarok számára is biztosít fellépési, bemutatkozási lehetőséget. Ezzel együtt bízom abban, hogy sümegiek és az idelátogató vendégek, turisták is jól érzik majd magukat, s az ideérkezők még jobban megismerik, megszeretik ezt a térséget ebben a három napban - tette hozzá a miniszter.

A háromnapos sümegi Barock Fesztivál programjairól, illetve a várakozásokról esett szó a pénteki sümegi sajtótájékoztatón, amelyen Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (középen), Végh László polgármester (balra) és Haáz Sándor, a Szentegyházi Gyermekfilharmónia karnagya vett részt (fotó: Szijártó János)


Végh László polgármester arról beszélt, hogy a rendezvényen a magyar rockzene ismert szereplőivel találkozhat a közönség. Fellép a Triász, Roy és Ádám, a Takáts Tamás Blues Band, a Republic, az ötven éves Lord és a Tátrai Tibor nevével fémjelzett Godfater. Természetesen más műfajok is képviseltetik magukat, a városba érkeznek a Szentegyházi Gyermekfilharmónia fiataljai Erdélyből, lesz geológiai program a Kovakő Látogatóközpontban és a Ramassetter Látogatóközpontban, valamint gyermekkoncertek, játszóházak is színesítik a palettát.

 

Sümeg a váráról és az ott zajló életről is híres, így a Barock Fesztivál programjaiból sem maradhat ki a lovagi torna. Ez a műsor július 9-én 15 órakor kezdődik a vár arénában. Az élmény itt is garantált.

 

 

Forrás: VEOL - Veszprém Vármegyei Hírportál

 
pornhub desi sexy ass javteg.net