Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa331
mod_vvisit_counterTegnap732
mod_vvisit_counterA héten4556
mod_vvisit_counterMúlt héten4084
mod_vvisit_counterA hónapban6623
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1919774

Jelenlegi olvasónk: 11
Mai nap: 2023. dec. 08.

postheadericon A Fili Angliában (1.)

Mivel kollégánknak, Farkas Antalnak sokkal egyszerűbb a hangképes beszámolók összeállítása, gyorsan meginterjúvolta Haáz Sándor karnagyot, aki röviden összefoglalta a kiutazás alatt és az első napon szerzett élményeit. Nem volt zökkenőmentes az érkezés, de aztán minden a helyére került.

 

A háromnapos rendezvény második és harmadik napján lépnek fel a filisek. Június 24-én, szombaton délután magyar közönség előtt, 25-én pedig különböző népek műsor-folyamában, szintén délután 5 órától énekeltek.

 

Az együttest nagyon kedvelik és szeretik a kint élő magyarok és a románok. De minden más etnikai csoport is, amellyel ezekben a napokban kapcsolatba kerülnek a gyermekek. "Tesztelhetik az angoltudásukat -  mondja Haáz tanár úr - , mert nem csak dalokat tanultak, hanem a társalgási nyelvet is. Egy-egy filis nagyon könnyen tanult, többen szépen és folyékonyan képesek beszélni. Azt hiszem, hogy mindannyian eligazodnak ebben a környezetben is."

 

A további program:

 

Június 26-án, a hétfői napon Londonba utaznak autóbuszokkal, ünnepi hangversenyük a St John?s Smith Square koncerttermében lesz este 7 órától. Erre az alkalomra III. Károly király is meghívót kapott.

 

Június 27-én, kedden egy kiadós londoni séta után szállnak repülőre és szerda hajnalra érkeznek haza.

 

Élő Székelyföld Munkacsoport/ Farkas Antal

 
pornhub desi sexy ass javteg.net