Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa367
mod_vvisit_counterTegnap779
mod_vvisit_counterA héten3095
mod_vvisit_counterMúlt héten4033
mod_vvisit_counterA hónapban1616
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19156
mod_vvisit_counterÖsszesen1733929

Jelenlegi olvasónk: 15
Mai nap: 2023. febr. 03.

postheadericon A Fili Kassán

A Szentegyhazi Gyermekfilharmonia 2010. december 19-en Kassan a Szent Erzsebet Domban adott adventi koncertet.

A miskolci adventi koncertkorut szervezese soran vetodott fel a nemes gondolat, hogy milyen szep lenne, ha a FILI koncertet adhatna a II. Rakoczi Ferenc vegso nyughelyekent szolgalo kassai Szekesegyhazban is. A gondolatot felkarolta Kassa alpolgarmestere Filipko Jozsef ur, aki a szervezes feladatat is atvallalva latta vendegul a gyerekeket.

Vasarnap reggeli utan indult a harom busz Miskolcrol Kassara, ahol a varos szeletol alpolgarmesteri felvezetessel jutottunk el kozvetlenul a Dom melle, a Szent Gellert Pasztoracios Kozpontba, itt lehetoseg nyilt az atoltozesre. Gyonyoru teli idoben, minusz tiz fok alatti kulso homerseklet mellett erkeztek meg a zeneszek a szekesegyhazba, ahol szinten nagyon hideg vart bennunket.

A magyar unnepi Szentmise pontosan 12 orakor kezdodott, kozel telthaz mellett. A miset kovetoen gyors atrendezodes utan kezdodott a hangverseny, ahol szebbnel szebb enekek csendultek fel, felmelegitve a hallgatosag szivet-lelket.

A koncertet kovetoen a gyermekkorus tagjai kis tortenelem ora kereteben, melyet Balassa Zoltan idegenvezeto tartott, megkoszoruztak az altemplomban II. Rakoczi Ferenc fejedelem siremleket. A gyerekek enekszoval tisztelegtek a nagysagos fejedelem sirja elott.

Ezt kovetoen atoltozes es kis frissito tea utan varosnezes, majd a Rodostoi hazat tekintettek meg a gyerekek. A program alatt vegig velunk tartozkodott Filipko Jozsef alpolgarmester ur, akinek halas koszonettel tartozunk a felejthetetlen elmenyeket ado kassai program megszervezeseert.

Az ut nehany mozzanatarol tekintsek meg kepeinket.

Kocsis Istvan

 
pornhub desi sexy ass javteg.net