Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa376
mod_vvisit_counterTegnap732
mod_vvisit_counterA héten4601
mod_vvisit_counterMúlt héten4084
mod_vvisit_counterA hónapban6668
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1919819

Jelenlegi olvasónk: 25
Mai nap: 2023. dec. 08.

postheadericon Ma indul Kanadába a Fili


A Szentegyházi Gyermekfilharmónia a Kanada függetlenségének 150. évfordulóját ünneplő rendezvények szereplőjeként, jelentős magyar állami és civil támogatással repül át az Atlanti-óceánon. Megszokott magyar nyelvű repertoárját kiegészítve angol és francia nyelvű dalokkal Magyarországot és a Székelyföldet képviseli a hatalmas államban. Számos helyszínen tartanak majd előadásokat a kint élő magyar közösségek számára is.

 

A turné búcsúkoncerttel kezdődik, hiszen hosszú évek óta gyakorolt szokásuk, hogy menet közben, a határ átlépése előtt még egyszer fellépnek hazai közönség előtt is. Ma, június 23-án, pénteken, este 8 órától Erdőszentgyörgyön kezdődik, ahol a Rhédey-kastély kertjében, rossz idő esetén a helyi Művelődési Házban lépnek fel.

 

Farkas Antal fotográfus-televíziós szerkesztő, az Élő Székelyföld portáljainak állandó munkatársa a Szentegyházi Gyermekfilharmónia "szálláscsinálójaként" tartózkodik most Kanadában. Az a feladata, hogy a Fili ünnepi előadókörútja kapcsán elvégezze az utolsó simításokat és előkészítse a helyszíneket, illetve egyeztesse a szállásolásra és kapcsolattartásra vonatkozó részleteket.

 

A turné különböző állomásain szerzett élményekről írott és képes beszámolókkal folyamatosan jelentkezünk a következő két hétben, a június 23. és július 7. közötti időszakban.

 

A címképen Farkas Antal.


Simó Márton/ Élő Székelyföld Munkacsoport

 
pornhub desi sexy ass javteg.net