Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa496
mod_vvisit_counterTegnap462
mod_vvisit_counterA héten3216
mod_vvisit_counterMúlt héten4544
mod_vvisit_counterA hónapban17934
mod_vvisit_counterMúlt hónapban21588
mod_vvisit_counterÖsszesen1977109

Jelenlegi olvasónk: 7
Mai nap: 2024. febr. 24.

postheadericon Városunkban koncertezik a szentegyházi Gyermekfilharmónia

Van-e meg a vilagon egy Gyermekfilharmonia? ? olyan mint a szentegyhazi gyermekek zene- es enekkara ? Nincs ... , bar lenne !

Nemreg itt a Szent Mihaly-templomban hallhattuk oket, mi is tapsolhattunk nekik. Rendszeresen szerepelnek Erdely kis- es nagyvarosaiban, 1990 ota minden nyaron kulfoldi hangversenykorutra utaznak. Ha korutra indulnak harom autobusz is megtelik a lelkes ifjakkal. Zene- es enekkar mellett neptanc es nepzenekaruk is van. Hegeduseik tanchazprimas oktatasban is reszesulnek. Fuvosaik tobb mint 20 eve minden evben reszt vesznek a Retyen nyaron megrendezett intenziv fuvostaborban. 2010 novembereben a Magyar Parlament epuleteben hangversenyeztek. Ha elgondoljuk, hogy a MALEV kulon repulot kuldott ertuk, ha rapillantunk honlapjukra, elcsodalkozhatunk, hogy ezek a draga gyerekek milyen sok helyen orvendeztettek meg a kozonseguket. Ha megnezzuk musoraikat, kedvet kapunk a veluk valo egyutteneklesre! Karnagyuk, tanitomesteruk Haaz Sandor, Nagy Istvan- es Ronai Antal- dijas karnagy, aki kiveteles hozzaertessel hangszereli az egyuttes musorszamait, nem csak tanitja, de neveli is az ot szereto es tisztelo gyermekeket.

 

 

Vasarnap, augusztus 14-en, este 7 oratol itt Kolozsvaron, a magyar operaban ujbol gyonyorkodhetunk zenelesukben es tapsolhatunk nekik. Legyunk ott az eloadasukon!

A kolozsvari Szabadsag.ro cikke - 2011. augusztus 11.

Foto: Danis Janos, Kolozsvar 2011.03.13.

 
pornhub desi sexy ass javteg.net