Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa178
mod_vvisit_counterTegnap637
mod_vvisit_counterA héten1867
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban11098
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2012501

Jelenlegi olvasónk: 17
Mai nap: 2024. ápr. 18.

postheadericon Passau

Nyári turné 2012

A vasarnap mozgalmas volt a Fili szamara, ket hangversenyt is adott a Gyermekfilharmonia, kora delutan Kirchdorfban egy faluunnep kereteben, este a Gizella kiralyno ereklyejerol hires Kloster Niederburg templomban. Este Schardenbergben vartak a gyerekeket vacsoraval.

*  *  *

2012. 07. 22.

Kedves Naplom!

Ma 9 orakor keltunk, reggeliztunk a foldszinten, a tornaterem alatt. Szokasos: zsemle volt es szalami, de volt csokikrem es ketfele lekvar! Szereplobe oltoztunk, egesz estig abban kell legyunk. A nap folyaman ket koncertunk volt. Az egyik Kirchdorf am Innben, a masik pedig Passauban a Boldog Gizella templomban, amin en nem vettem reszt, mert fajt a fejem es a hasam is egy kicsit. Kirchdorf am Innig sokat utaztunk az utlezarasok miatt, majd egy raktarban koncerteztunk. Falunap volt es egy magyar pap. A koncert utan kedvesen fogadtak, mert adtak fagyit es valami nyaklancfeleseget, ami egy tollas vagymadar. Vagyleggomboket is eregettunk, mert ma az almodozasrol predikalt a pap. Szivtunk a heliumos leggomboktol es nyavogtunk. Bajor kajat ettunk, sorben pacolt disznosultet.

 

Siettunk vissza Passauba, mert ott hattol szerepeltunk, a Boldog Gizella templomban. Behordtuk a deszkakat es mindent, berendezkedtunk. Sokan koszontottek, mi meg jartunk itt az osszel. Feltoltottem a csellot, de nem volt mit csinaljak. Csiki Nikit buntettek. Koncert utan szabad kimenot kaptunk, de nem mentunk sehova. Lefekudtunk es egy jot aludtunk.

 

Marton Roland es Molnar Zoltan (IX. es VIII. osztaly, Szentegyhazasfalu) utinaploibol

 

 

KEPTAR KIRCHDORF am Inn - PASSAU

 

Faluunnep Kirchdorf am Inn telepulesen

Passau, Niederburger Kloster (Boldog Gizella Templom)

 

Tovabbi videok

Ma 9 orakor keltunk, reggeliztunk a foldszinten, a tornaterem alatt. Szokasos: zsemle volt es szalami, de volt csokikrem es ketfele lekvar! Szereplobe oltoztunk, egesz estig abba kell legyunk. A nap folyaman ket koncertunk volt. Az egyik Kirchdorf am Innben, a masik pedig Passauban a Boldog Gizella templomban, amin en nem vettem reszt, mert fajt a fejem es a hasam is egy kicsit. Kirchdorf am Innig sokat utaztunk az utlezarasok miatt, majd egy raktarban koncerteztunk. Falunap volt es egy magyar pap. A koncert utan kedvesen fogadtak, mert adtak fagyit es valami nyaklancfeleseget, ami egy tollas vagymadar. Vagyleggomboket is eregettunk, mert ma az almodozasrol predikalt a pap. Szivtunk a heliumos leggomboktol es nyavogtunk. Bajor kajat ettunk, sorben pacolt disznosultet. Siettunk vissza Passauba, mert ott hattol szerepeltunk, a Boldog Gizella templomban. Behordtuk a deszkakat es mindent, berendezkedtunk. Sokan koszontottek, mi meg jartunk itt az osszel. Feltoltottem a csellot, de nem volt mit csinaljak. Csiki Nikit buntettek. Koncert utan szabad kimenot kaptunk, de nem mentunk sehova. Lefekudtunk es egy jot aludtunk.

 

Marton Roand es Molnar Zoltan (IX. es VIII. osztaly, Szentegyhazasfalu)

 

 
pornhub desi sexy ass javteg.net