Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa524
mod_vvisit_counterTegnap462
mod_vvisit_counterA héten3244
mod_vvisit_counterMúlt héten4544
mod_vvisit_counterA hónapban17962
mod_vvisit_counterMúlt hónapban21588
mod_vvisit_counterÖsszesen1977137

Jelenlegi olvasónk: 11
Mai nap: 2024. febr. 24.

postheadericon Nyugati végeken

A Fili egyharmada Pesten (rokonoknál), kétharmada pedig Dabason ébredt (fogadó családoknál). A pestiseknek egyszerű volt a sorsuk, ők 11-re gyülekeztek az Ecseri-úti megállóban és ez egy híjával meg is történt.

 

SB lemaradását figyelmetlensége okozta, autóval hozták utánunk. A dabasiak fél 10-re KZS Szakmunkásképző Iskola vendégei voltak, tanárok és diákok nagyon készültek a fogadásunkra, mindenkinek pizzát sütöttek a szakácsképzős diákok, a 10. osztályosok remek előadást mutattak be az egyik teremben. Címe a "Kék madár", karácsonyi jellegű történet, több mint 10 előadó szerepelt, a terem lépcsőzetes ülőhelyein tapsolt a Fili. Közös énekre is sor került, aztán gyors búcsú és futás a buszra. Mosonmagyaróvárig a pesti buszon vicc verseny volt, a győztes vicc:

- Ottó, etté'?

- Nem, Ottó két t!

 

Mosonmagyaróváron borsóleves, szalmapityóka, bundás-hús és sok vidám fiatal pincér. A nagyoknak meglepi: fél üveg sör fejenként, mert a tegnap a Bazilikában rekord sebességgel pódiumot építettek a szentélyben. Koncertünk a művelődési házban, a közönség lelkes, java része vendégfogadónk. A mellékteremben kivetítőn követték pörgős előadásunkat azok, akik nem fértek be. A koncert 9.31, ezúttal Andráska hibátlan, Kinga hátborzongató, Emőke derűs, Réka pedig kristálytiszta. A tapsvihar után kettesével viszik a gyerekeket, a maradék pedig halászi panziókba kerül. Kár, hogy reggel nyolckor el kell hagyjuk Mosonmagyaróvárt.

 

.... Köszönjük, Pausits Pista!

Fotótár-1

Fotótár-2

 
pornhub desi sexy ass javteg.net