Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa224
mod_vvisit_counterTegnap637
mod_vvisit_counterA héten1913
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban11144
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2012547

Jelenlegi olvasónk: 13
Mai nap: 2024. ápr. 18.

postheadericon Kétsoprony: ... a kő marad

"... a kő marad."

A Békés megyei Kétsoprony községe négy évet várt a Szentegyházi Gyermekfilharmónia érkezésére. A koncertre a gyönyörűen felújított Szent István király római katolikus templomban került sor. A hangverseny előtt fél órával megtelt a templom, a kezdetére pedig már állóhely sem maradt.

Az értő és érző közönség vastapssal üdvözölte már a bevonuló kórust is. Völgyi Sándor polgármester és Arany Gábor plébános úr köszöntötte a Filit, Haáz Sándor karnagy urat, a fáradhatatlan kísérőket és a közönséget, majd Wass Albert Üzenet haza című verse hangzott el Zuberecz Tibor előadásában.

A templom kiváló akusztikája kiemelte a kórus és a szólisták, valamint a zenekar gyönyörű hangzását. A gyermekek meghitt adventi hangulatot varázsoltak a karácsonyi énekekkel a gyertya fényes és csillagszórós félhomályban.

A hangversenyt követően, a templom előtti téren forró teával és friss kaláccsal vendégelték meg a helyiek a kórust és a látogatókat.

Példa értékű, ahogy Kétsoprony megszervezte a Fili vendéglátását, és elszállásolását. Köszönet érte Völgyi Sándor Polgármester úrnak és Egriné Petrovszki Erikának, valamint minden kétsopronyinak, akik befogadták és vendégül látták a Filit!

"A víz szalad, de a kő marad."

 

Virágh Beáta beszámolója és fotói

 

Fotótár


 
pornhub desi sexy ass javteg.net