Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa38
mod_vvisit_counterTegnap637
mod_vvisit_counterA héten1727
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban10958
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2012361

Jelenlegi olvasónk: 7
Mai nap: 2024. ápr. 18.

postheadericon Adventi turné - Székesfehérvár

...Meg este azt mondtam, hogy hetkor kelek fel, en kelek fel a leghamarabb, megis kilenckor keltem. A reggeli hot dog volt, meg volt tea is. A tea neve Pickwick csipkebogyo-hibiszkusz tea volt. Reggeli utan Dora megfurdott, mi addig sorozatokat neztunk, azutan akartam menni es is, de Barbi megelozott. Pihentunk.

Haromkor indultunk Szekesfehervarra. Az ut 1 oras volt. Jott egy bacsi es korbevezetett az utcakon es bementunk egy jatekmuzeumba.

Hat a jatekmuzeumban nagyon sok jatek volt feloltoztetve. Kicsi babahazak. Meg voltunk valahova, mar nem emlekszem mi volt a neve, de egy korona masolata is ott volt egy diszteremben.

Koncertre indultunk a Prohaszka Ottokar templomba. Meg anyumek is eljottek, nem szamitottam rajuk, nagyon meglepodtem. Miutan lejart a koncert egy teremben voltak szendvicsek, volt viz es sutemeny. Nagyon finom volt.

Hazafele vegig enekeltunk, de en nem tudtam, mert nagyon fajt a fejem. 11 orara ertunk a csaladokhoz. Ott egy szukos emelet is volt, nagyon szeretjuk, ugy hivjuk: titkos kucko. Oda felmentunk es ott irtuk a naplot.

Holnap naploellenorzes lesz! Malna kedveert meg egy Barbie meset is megneztunk. beszelgettunk, aztan fekudtunk le. Jo ejt!...

 

Bozodi Adrienn es Nagy Dora (IV. o - Szentkeresztbanya) naplojegyzetei 2014. december 20-an, Dunaalmas.


KEPTAR - VIDEOK

 
pornhub desi sexy ass javteg.net